12 Ağustos 2008 Salı

Terminatör 4 Sinema Filmi Online izle Fragmanı Seyret (2009)

Yapım :2009, ABD / Almanya / İngiltere
Tür :Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Korku / Macera
Yönetmen :McG
Senaryo :John Brancato, Michael Ferris, David C. Wilson
Oyuncular :Bryce Dallas Howard, Christian Bale, Edward Furlong, Josh Brolin, Moon Bloodgood, Anton Yelchin, Sam Worthington
Yapımcı :Derek Anderson, Moritz Borman, Victor Kubicek
Gösterim Tarihi :22 Mayıs 2009

The Terminator film serisinin bu çok beklenen ve kıyamet sonrası 2018 yılında geçen yeni bölümünde Christian Bale, Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor’ı canlandırıyor. Ancak gelecekteki Connor’ın inandığı şeyler, son anısı idam sehpasına yürümek olan Marcus (Sam Worthington) adlı bir yabancının ortaya çıkmasıyla kısmen değişir. Connor, Marcus’un gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermelidir. Skynet son saldırısına hazırlanırken, Connor ve Marcus kendilerini Skynet operasyonlarının kalbine götürecek bir yolculuğa çıkarlar. Orada, insanlığın yok edilmesinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkaracaklardır.

Orijinal ismi Terminator Salvation: The Future Begins olan serinin dördüncü filmini Charlie'nin Melekleri, Zafer Bizimdir gibi filmlerin yönetmeni McG gerçekleştiriyor. Çekimlerine halen devam edilen filmde ünlü John Connor karakterini Christian Bale oynayacak.

Terminatör 4 filmi 22 Mayıs 2009'da vizyona girecek. Ayrıca Terminator 5 filminin yönetmenliğini James Cameron gerçekleştirecekmiş gibi dedikodular yayılmaya başladı. Filmin dördüncü serisinde yer almayan Arnold Schwarzenegger, beşinci seride rol almayı düşünüyormuş.

AROG Sinema Filmi Online izle Fragmanı Seyret

Yapım :2008, Türkiye
Tür :Komedi / Macera
Yönetmen :Cem Yılmaz
Senaryo :Ali Taner Baltacı, Cem Yılmaz, Cem Yılmaz (Kitap)
Oyuncular :Cem Yılmaz, Özge Özberk, Zafer Algöz, Nil Karaibrahimgil, Ozan Güven, Ceyda Ateş, Hasan Kaçan, Berrak Tüzünataç, Ethel Mulinas Araf
Yapımcı :Cem Yılmaz
Dağıtım :Fida Film
Süre :1 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi :5 Aralık 2008

AROG, Bir Yontmataş filmi... Cem Yılmaz'ın gişe rekortmeni filmi GORA'nın devamı olan AROG'ta bu kez Arif'in taş devrindeki maceralarını izleyeceğiz...

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz tarafından yönetilen A.R.O.G.’un “ilk 3 dakika”sında Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Zafer Algöz rol alıyor. Çekimlerin tamamı İstanbul Film Stüdyolarındarda gerçekleşti. Filmde kullanılan "yaratık" için Anima stüdyolarında pek çok sayıda maket çalışması yapıldı. Animatronic (uzaktan kumanda ile hareketli) hazırlanan yaratığın modellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü.


11 Ağustos 2008 Pazartesi

28 Hafta Sonra - Yabancı Fantastik Film izle seyret



Yirmi sekiz hafta sonra isimli bu yabancı film sinema,türü fantastik bir film olup çok etkileyici sürükleyici bir film olup hayal yolculuğuna çıkmanızı sağlayacak çok güzel bir film.Filmi sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederiz şimdiden tüm izleyicilerimize iyi seyirler ve iyi eğlenceler diliyoruz.